Betonimatot

Betonimatoilla saadaan kätevästi vesitiivis betonikerros korjausrakentamiseen ja ympäristön, esim. rinteiden, muokkaukseen. Betonimatto on nopea asentaa ja se on ympäristöystävällinen sekä kestävä.

Concrete Canvas -betonimatto

Concrete Canvas (CC) on taipuisa, sementillä täytetty geosynteettinen kangasmatto, joka kovettuu hydratoituneena muodostaen ohuen, kestävän ja vesitiiviin sekä tulta kestävän betonikerroksen. CC mahdollistaa betonirakentamisen ilman sekoituslaitteistoja. Yksinkertaisesti aseta kangas paikoilleen ja lisää vesi.

CC koostuu kolmiulotteisesta kuitumatriisista, johon on sekoitettu erityisesti käyttötarkoitukseen suunniteltu sementtiseos. Taustapuolella on PVC-pinnoite, joka varmistaa, että materiaali on täysin vesitiivis. Matto voidaan hydratoida ruiskuttamalla tuotteen päälle vettä tai kastamalla se kokonaan veteen. Tuote lujittuu muodostaen ohuen kuitubetonirakenteen. Tuote on saatavana CC5, CC8 ja CC13 (5 mm, 8 mm ja 13 mm) paksuuksilla.

CC Hydro -muovihitsattava betonimatto

CC Hydro on mullistava tuote tiivistysrakentamiseen. Tuote muodostaa ohuen betonikerroksen, johon on laminoitu tiivis, kemiallisesti kestävä tiivistyskalvo. Eri paneelien väliset saumat voidaan siten hitsata kaksoiskiilasaumalla täysin vesitiiviiksi. Saumojen tiiveys voidaan testata työmaalla painekokeella.

Betonikerros suojaa lujittumisen jälkeen tehokkaasti tiivistyskalvoa rei’iltä, hankaukselta, säävaikutuksilta ja UV-säteilyltä. Tällöin kalvoa ei tarvitse erikseen suojata betoni- tai maakerroksella tms. kuten normaaleissa tiivistyskalvoratkaisuissa. Tuote on saatavana CCH5 ja CCH8 (5 mm ja 8 mm) paksuuksilla.

Valitse tuotteet, joista haluat tarjouspyynnön.

Tuotenimi Tuotenumero Lisätiedot Leveys Pituus Korkeus Pinta-ala Tilavuus Tarjouspyyntö
CC5 CANVAS 6500-CC05BA10 Betonimatto 1 10 10

CC5 CANVAS

m2
Tuotetunnus (SKU): 6500-CC05BA10 Osasto:
CC8 CANVAS 6500-CC08BAA5 Betonimatto 1.1 4.55 5

CC8 CANVAS

m2
Tuotetunnus (SKU): 6500-CC08BAA5 Osasto:
Muu tuote 999-5 Betonimatot

Muu tuote

kpl
Tuotetunnus (SKU): 999-5 Osasto: