CONCRETE CANVAS -BETONIMATTO Concrete Canvas (CC) on taipuisa

Betonimatoilla saadaan kätevästi vesitiivis betonikerros korjausrakentamiseen ja ympäristön, esim. rinteiden, muokkaukseen. Betonimatto on nopea asentaa ja se on ympäristöystävällinen sekä kestävä.

Concrete Canvas -betonimatto

Concrete Canvas (CC) on taipuisa, sementillä täytetty geosynteettinen kangasmatto, joka kovettuu hydratoituneena muodostaen ohuen, kestävän ja vesitiiviin sekä tulta kestävän betonikerroksen. CC mahdollistaa betonirakentamisen ilman sekoituslaitteistoja. Yksinkertaisesti aseta kangas paikoilleen ja lisää vesi.

CC koostuu kolmiulotteisesta kuitumatriisista, johon on sekoitettu erityisesti käyttötarkoitukseen suunniteltu sementtiseos. Taustapuolella on PVC-pinnoite, joka varmistaa, että materiaali on täysin vesitiivis. Matto voidaan hydratoida ruiskuttamalla tuotteen päälle vettä tai kastamalla se kokonaan veteen. Tuote lujittuu muodostaen ohuen kuitubetonirakenteen. Tuote on saatavana CC5, CC8 ja CC13 (5 mm, 8 mm ja 13 mm) paksuuksilla.

CC Hydro -muovihitsattava betonimatto

CC Hydro on mullistava tuote tiivistysrakentamiseen. Tuote muodostaa ohuen betonikerroksen, johon on laminoitu tiivis, kemiallisesti kestävä tiivistyskalvo. Eri paneelien väliset saumat voidaan siten hitsata kaksoiskiilasaumalla täysin vesitiiviiksi. Saumojen tiiveys voidaan testata työmaalla painekokeella.

Betonikerros suojaa lujittumisen jälkeen tehokkaasti tiivistyskalvoa rei’iltä, hankaukselta, säävaikutuksilta ja UV-säteilyltä. Tällöin kalvoa ei tarvitse erikseen suojata betoni- tai maakerroksella tms. kuten normaaleissa tiivistyskalvoratkaisuissa. Tuote on saatavana CCH5 ja CCH8 (5 mm ja 8 mm) paksuuksilla.

Pääkäyttökohteet:

Kanaalien vuoraus           Luiskien suojaus

Suojarakenteet                  Kunnostaminen

Muut käyttökohteet:

  • Rikkakasvien torjunta
  • Siltarumpujen kunnostus
  • Kivikorien tuenta
  • Putkien suojaus
  • Kaapeleiden suojaus

Videomateriaalia:

Concrete Canvas ja Concrete Canvas Hydron esittelyvideo. – Videoon tästä linkistä.

Concrete Canvaksen asentaminen kanaaliin. – Videoon tästä linkistä.

CC ja CC Hydron käyttäminen penkereiden vuoraamiseen.   – Videoon tästä linkistä.

Valitse tuotteet, joista haluat tarjouspyynnön.

Tuotenimi Tuotenumero Lisätiedot Leveys Pituus Korkeus Pinta-ala Tilavuus Tarjouspyyntö
CC5 CANVAS 6500-CC05BR200 Betonimatto 1 200 200

CC5 CANVAS