Tervetuloa ammattilaisten joukkoon!

Avoimet työpaikat

GEOMEMBRAANIASENTAJA

Haemme Pohjois-Suomen asennuskohteisiimme oppimishaluista geomembraaniasentajaa. Tarjoamamme työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Ensimmäisenä vuotena työpisteesi tulee sijaitsemaan Sotkamossa, jolloin toimit vanhemman asentajan työparina. Ensimmäisen vuoden jälkeen asennuskohteet voivat sijaita myös muualla Pohjois-Suomessa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. erilaisten geosynteettien levitys- ja asennustyöt, muovi- ja ekstruusiohitsaustyöt sekä asennuksien laadunvalvonta ja dokumentointi sekä kaikille työntekijöille yhteisten työtehtävien hoitaminen. Toimit työkohteessasi myös yhteistyössä eri maa- ja vesirakennusalan toimijoiden kanssa geosynteettien asiantuntijana.

Edellytämme hakijalta oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, huolellisuutta, oppimishalua, kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn sekä valmiutta matkustaa kesäaikaan työkohteiden välillä.

Emme edellytä aiempaa kokemusta geosynteettien kanssa toimimisesta, sillä työtehtäviin koulutetaan perusteellisesti. Hakijan eduksi katsotaan aiempi kokemus maa- ja vesirakennusalalta.

Hakijalla tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti, kyky vastata työntekijän käyttöön annetun kaluston kunnosta sekä työympäristön turvallisuudesta ja järjestyksestä. Hakijan tulee sitoutua myös yrityksemme työturvallisuuskulttuurin parantamiseen omalta osaltaan yhdessä HSEQ-organisaation kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen: ville.kinnunen@geosynt.fi

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Ville Kinnunen p. 0400 506 387