Tervetuloa ammattilaisten joukkoon!

Avoimet työpaikat

ASSISTENTTI KESÄKSI ESPOOSEEN

Haemme assistenttia Espoon toimipisteeseemme touko-elokuuksi.

Toimenkuvaasi kuuluu sekä taloushallinnon että myynnin tukitehtäviä, kuten ostoreskontran hoito, myynti- ja ostotilausten käsittely, sekä toimitusten tilaaminen ja seuranta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, huolellista työskentelyotetta, sekä oppimishalua ja joustavaa asennetta. Työssäsi tarvitset lisäksi taloushallinnon perustietoja, ajantasaisia IT-taitoja, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi taloushallinnon opiskelijalle.

Työaikasi on 8-16 ja työpaikkasi sijaitsee Espoon Säterissä, etätyömahdollisuus.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.2.2023 mennessä

helina.merikoski@geosynt.fi

Lisätietoja Helina Merikoski 040 181 7684.

 

 

GEOMEMBRAANIASENTAJA

Haemme Pohjois-Suomen asennuskohteisiimme oppimishaluista geomembraaniasentajaa. Tarjoamamme työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Ensimmäisenä vuotena työpisteesi tulee sijaitsemaan Sotkamossa, jolloin toimit vanhemman asentajan työparina. Ensimmäisen vuoden jälkeen asennuskohteet voivat sijaita myös muualla Pohjois-Suomessa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. erilaisten geosynteettien levitys- ja asennustyöt, muovi- ja ekstruusiohitsaustyöt sekä asennuksien laadunvalvonta ja dokumentointi sekä kaikille työntekijöille yhteisten työtehtävien hoitaminen. Toimit työkohteessasi myös yhteistyössä eri maa- ja vesirakennusalan toimijoiden kanssa geosynteettien asiantuntijana.

Edellytämme hakijalta oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, huolellisuutta, oppimishalua, kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn sekä valmiutta matkustaa kesäaikaan työkohteiden välillä.

Emme edellytä aiempaa kokemusta geosynteettien kanssa toimimisesta, sillä työtehtäviin koulutetaan perusteellisesti. Hakijan eduksi katsotaan aiempi kokemus maa- ja vesirakennusalalta.

Hakijalla tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti, kyky vastata työntekijän käyttöön annetun kaluston kunnosta sekä työympäristön turvallisuudesta ja järjestyksestä. Hakijan tulee sitoutua myös yrityksemme työturvallisuuskulttuurin parantamiseen omalta osaltaan yhdessä HSEQ-organisaation kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen: ville.kinnunen@geosynt.fi

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Ville Kinnunen p. 0400 506 387