Tervetuloa ammattilaisten joukkoon!

Avoimet työpaikat

ASSISTENTTI KESÄKSI ESPOOSEEN

Haemme assistenttia Espoon toimipisteeseemme touko-elokuuksi.

Toimenkuvaasi kuuluu sekä taloushallinnon että myynnin tukitehtäviä, kuten ostoreskontran hoito, myynti- ja ostotilausten käsittely, sekä toimitusten tilaaminen ja seuranta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, huolellista työskentelyotetta, sekä oppimishalua ja joustavaa asennetta. Työssäsi tarvitset lisäksi taloushallinnon perustietoja, ajantasaisia IT-taitoja, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi taloushallinnon opiskelijalle.

Työaikasi on 8-16 ja työpaikkasi sijaitsee Espoon Säterissä. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 10.3.2020 mennessä helina.merikoski@geosynt.fi

Lisätietoja Helina Merikoski 040 181 7684.


KESÄINSINÖÖRI SOTKAMOON

Etsimme nyt kesäinsinööriä kesäkaudelle 2020 Sotkamon toimipisteeseemme.

Kesäinsinöörin työssäsi tulet vastaamaan osaltasi asennuksiemme laadunvalvonnasta, dokumentoinnista ja raportoinnista. Päivittäisissä työtehtävissäsi tulet toimimaan läheisessä yhteistyössä työnjohtajiemme ja geomembraaniasentajiemme kanssa. Raportoit asennuksiemme laadunvalvontaa liittyvistä asioista laatuinsinööreillemme, riippumattomalle valvojalle sekä työntilaajalle. Työsi on vastuullista, mutta et toimi yksin, vaan tukenasi on joukko ammattilaisia opastamassa ja neuvomassa sinua.

Jotta onnistuisit tehtävässäsi parhaalla mahdollisella tavalla, toivomme että:

  • sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus tai tausta, esim. opiskelet, olet valmistumassa tai jo valmistunut rakennustekniikan opiskelija.
  • sinulla on kiinnostusta maa- ja vesirakennusalan työtehtäviä kohtaan
  • olet oma-aloitteinen, huolellinen ja tartut tuumasta toimeen, jos huomaat jonkin asian olevan pielessä
  • pystyt vastaamaan osaltasi laadullisten ja aikataulullisten tavoitteiden saavuttamisesta sekä työmaan työturvallisuudesta
  • sitoudut noudattamaan ja valvomaan työturvallisuuskäytäntöjämme sekä kehittämään niitä omalla osaamisellasi

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen ville.kinnunen@geosynt.fi.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Ville Kinnunen, puh. 040 050 6387


GEOMEMBRAANIASENTAJA

Haemme Pohjois-Suomen asennuskohteisiimme oppimishaluista geomembraaniasentajaa. Tarjoamamme työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Ensimmäisenä vuotena työpisteesi tulee sijaitsemaan Sotkamossa, jolloin toimit vanhemman asentajan työparina. Ensimmäisen vuoden jälkeen asennuskohteet voivat sijaita myös muualla Pohjois-Suomessa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. erilaisten geosynteettien levitys- ja asennustyöt, muovi- ja ekstruusiohitsaustyöt sekä asennuksien laadunvalvonta ja dokumentointi sekä kaikille työntekijöille yhteisten työtehtävien hoitaminen. Toimit työkohteessasi myös yhteistyössä eri maa- ja vesirakennusalan toimijoiden kanssa geosynteettien asiantuntijana.

Edellytämme hakijalta oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, huolellisuutta, oppimishalua, kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn sekä valmiutta matkustaa kesäaikaan työkohteiden välillä.

Emme edellytä aiempaa kokemusta geosynteettien kanssa toimimisesta, sillä työtehtäviin koulutetaan perusteellisesti. Hakijan eduksi katsotaan aiempi kokemus maa- ja vesirakennusalalta.

Hakijalla tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti, kyky vastata työntekijän käyttöön annetun kaluston kunnosta sekä työympäristön turvallisuudesta ja järjestyksestä. Hakijan tulee sitoutua myös yrityksemme työturvallisuuskulttuurin parantamiseen omalta osaltaan yhdessä HSEQ-organisaation kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen: ville.kinnunen@geosynt.fi

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Ville Kinnunen p. 0400 506 387