Salaojanauhat ja -putket

Salaojanauhoja käytetään huokosveden virtausmatkan lyhentämiseksi. Tällä nopeutetaan maan konsolidaatiopainumaa ja saadaan alennettua huokosvedenpainetta. Pystysalaojanauhan avulla huokosveden ylipaine pääsee purkautumaan vaakasuunnassa lähimpään pystysalaojaan ja edelleen poistumaan maakerroksista.

MebraDrain-pystysalaojanauha

MebraDrain on pystysalaojanauha, joka koostuu korkealaatuisesta polypropeenista valmistetusta joustavasta ytimestä ja sitä ympäröivästä, termisesti sidotusta polypropeenista valmistetusta suodatinkankaasta. Rakenteella on hyvät vedenläpäisevyysominaisuudet ja lisäksi erinomaiset suodatusominaisuudet: maa-aineksen pienhiukkaset eivät pääse estämään veden virtaamista ytimen kautta. Polypropeeniytimen hammastetun rakenteen avulla pystysalaojanauha kestää hyvin raskastakin maanpainetta puristumatta kokoon.

Litteä AdvanEDGE®-salaojaputki

Litteällä AdvanEDGE®-salaojaputkella saadaan aikaan rakenteellisesti luja ratkaisu nopeaan ja tehokkaaseen salaojitukseen. Putki koostuu rei’itetystä suorakaiteen muotoisesta muoviytimestä, jonka ympärillä on suodatinkangas. Muihin vastaaviin verrattuna AdvanEDGE®-salaojaputken erottaa sen kyky kerätä ja poistaa vettä tehokkaasti. Halkaisijaltaan 100 mm pyöreään putkeen verrattuna litteällä 300 mm leveällä salaojaputkella on kaksinkertainen kontaktipinta-ala maahan. Se antaa noin 1,7-kertaisen kuivatustehokkuuden pyöreään putkeen verrattuna. AdvanEDGE®-salaojaputken ohut, noin 4 cm:n profiili mahdollistaa matalammat ojat ja nopeamman asentamisen.

AdvanEDGE® on todellakin putki. Se ei ole pyöreä, mutta sen suorakaiteen muotoinen ydin on suunniteltu johtamaan vettä tehokkaasti. Ovaalin muotoiset kanavat ja niiden väliset vaakatuet aikaansaavat rakenteellisesti lujan ja virtaustehokkaan muodon. Kanavien muotoilu kasvattaa virtausnopeutta jo pienillä painekorkeuksilla. Luja AdvanEDGE® on lisäksi nopea asentaa.

Käyttökohteet

  • Maanteiden reunaojat
  • Rakennusten perustusten sekä tukimuurien kuivatus
  • Jätehuollon pystysuorat kuivatuskatkot
  • Urheilukenttien kuivatus

Tuotetiedot

  • Putken materiaali on HDPE, suodatinkangas on polypropeenia.
  • Putken leveydet 300 mm ja 450 mm
  • Pituudet 30 m ja 152 m
  • Täyttää standardin ASTM D7001 vaatimukset.

Valitse tuotteet, joista haluat tarjouspyynnön.

Tuotenimi Tuotenumero Lisätiedot Leveys Pituus Korkeus Pinta-ala Tilavuus Tarjouspyyntö
AdvanEDGE 2202-AEPU0330 Litteä salaojaputki 0.3 30 9.0

AdvanEDGE

kpl
Tuotetunnus (SKU): 2202-AEPU0330 Osasto:
MEBRA DRAIN MD7007 0750-1 Pystysalaojanauha 300m/kela 300

MEBRA DRAIN MD7007

jm
Tuotetunnus (SKU): 0750-1 Osasto:
Muu tuote 999-20 Salaojanauhat ja -putket

Muu tuote

kpl
Tuotetunnus (SKU): 999-20 Osasto: